Obrenovačke odbojkašice pojačane kreću u odbranu titule

Sjajni uslovi koje imaju odbojkašice obrenovačkog TENT-a, aktuelnog šampiona Srbije, trebalo bi da olakšaju posao kada je reč o uigravanju pred narednu sezonu. Otuda, ne čudi što je vidljiva radna atmosfera na gotovo svakom koraku. Razumljivo, u žiži su treninzi odbojkašica koje marljivo izvršavaju postavljene zadatke od strane trenera Milana Gršića. Taj rad podrazumeva i poštovanje propisanih mera vezanih za aktuelnu situaciju sa koronavirusom.

Odbojka TENT

Iz tabora šampionki ističu da je dobra stvar što hala sportova u Obrenovcu ima veliki prostor, pa se treninzi mogu odvijati u grupama. Isto tako, iz kluba poručuju da su ubeđeni da će se ekipa adekvatno pripremiti za brojne obaveze, pre svega za novo prvenstvo, ali i iskušenja na međunrodnoj sceni.

Odbojkašice TENT-a

Dres TENT-a već su zadužile tri mlade, ali izuzetno kvalitetne igračice. Reč je o Ani Mitrović koja je došla iu valjevske Srbijanke 014, zatim Sari Carić koja je u Obrenovac stigla iz Vizure, baš kao i Ana Mitrović. Nije isključeno da u narednim danima redove prvaka države pojača još neka igračica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA