BeogradLazarevacVesti

Od 5. maja postavljanje besplatnih tabli sa kućnim brojevima u Lazarevcu

Sekretarijat za komunalne i stambene poslove – Gradske uprave grada Beograda u sredu, 5. maja, na teritoriji GO Lazarevac započeće aktivnost postavljanja besplatnih tabli sa kućnim brojevima na 10.215 objekata na teritoriji GO Lazarevac.

U skladu sa navedenim obaveštavamo sugrađane da su u cilju sprovođenja ove aktivnosti  u obavezi da omoguće pristup objektima na kojim se vrši prenumeracija, ovlašćenim licima zaduženim za postavljanje tabli koji su u radnoj odeći vidno obeleženoj logom preduzeća „Slovo“ d.o.o. i Agencija „Кaldrma“, a koji će posedovati potvrdu za obavljanje pomenute usluge.

Lazarevac

Iz ovog Sekretarijata obaveštavaju građane i da se izdavanje nove lične karte u slučaju kada se upisuje adresa prebivališta u ličnu kartu zbog utvrđivanja naziva ulica i kućnih brojeva za ulice koje prethodno nisu imale naziv, odnosno kućni broj, kao i u slučaju promene postojećih naziva ulica i prenumeracije postojećih kućnih brojeva, u okviru nacionalnog projekta ažuriranja Adresnog registra, obavlja bez plaćanja propisanih naknada na ime cene obrasca i troškova tehničke izrade lične karte.

Кako napominju iz Sekretarijata za komunalne i stambene poslove prenumeracija je izvršena na osnovu Rešenja Republičkog geodetskog zavoda, koja su objavljena na internet stranici RGZ, link: http://www.rgz.gov.rs/registri-rgz-a/adresni -registar

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA