Uskoro bolji uslovi u lazarevačkom Centru za socijalni rad

Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević posetio je Centar za socijalni rad. Stević je ovu ustanovu obišao na poziv rukovodioca Centra Anđele Pejović, kako bi se poboljšali uslovi zaposlenih i rešio problem nedostatka prostora. Stević je izjavio da postoji mogućnost rekonstrukcije postojećeg ili izgradnje novog objekta, koji bi bio smešten na Severnoj magistrali. Uz podršku Grada Beograda, Sekretarijata za socijalnu zaštitu i Kancelarije za javna ulaganja Vlade Srbije očekuje se do će do kraja ove godine početi rešavanje problema prostora u lazarevačkom Centru za socijalni rad, naglasio je Stević.

Bojan Stević posetio Centar za socijalni rad

Na molbu rukovodioca Centra za socijalni rad u Lazarevcu Anđele Pejović, ovu ustanovu sa saradnicima obišao je predsednik opštine Bojan Stević. On se upoznao sa problemima zaposlenih koji se pre svega tiču nedostatka prostora.

Bojan Stević
Bojan Stević

Prema Stevićevim rečima, dobijena su čvrsta obećanja gradske sekretarke za socijalnu zaštitu Nataše Stanisavljević da će Grad Beograd i Vlada Srbije do kraja ove godine otpočeti sa rekonstrukcijom postojećeg objekta, ili će se krenuti u izgradnju novog, na Severnoj magistrali.

Zaposleni u Centru za socijalni rad

Centar za socijalni rad u Lazarevcu na istoj lokaciji nalazi se od 1980. godine. Trenutno je sa administrativnim i tehničkim osobljem ukupno 17 zaposlenih u ovoj ustanovi.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA