BeogradLazarevacObrenovacVesti

Od danas pojačana kontrola ugostiteljskih objekata

Na sednici Gradskog štaba za vanredne situacije odlučeno je da se poveća kontrola poštovanja epidemioloških mera i rada ugostiteljskih objekata u Beogradu, a timovi sanitarnih inspekcijskih službi i komunalne policije biće duplirani u narednom periodu. Sekretarka Sekretarijata za inspekcijske poslove Grada Beograda Sonja Božović rekla je da od danas kreće još stroža kontrola ugostiteljskih objekata u prestonici.

I do sada smo u zajedničkim inspekcijskom nadzoru sa kolegama iz komunalne milicije i sanitarne inspekcije vršili redovnu kontrolu poštovanja mera i radnog vremena ugostiteljskih objekata“, rekla je Božović.

„Najveći je pritisak na centar grada, jer tu ima i najviše prijava, ali radimo i prigradske opštine, prisutni smo i u Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu“, ukazala je ona.

Vesić je rekao da Ministarstvo zdravlja radi na tome da se napravi Viber grupa gde će moći da se šalju fotografije objekata koji ne poštuju propisane epidemiološke mere. Kako je rekao, to bi značajno olakšalo kontrolu ugostitetljskih objekata te bi češće dolazilo do sankcionisanja.

Radno vreme ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih objekata od danas, 8. oktobra ograničeno je do 23 časa.
image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Od danas pojačana kontrola ugostiteljskih objekata

  • Koje mere, koja kontrola!? U centru Valjeva, tresti neka, nazovi, narodna muzika. Niko nema mira iako je vec23 i 30h. To nije samo večeras već skoro svako veče.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA