LazarevacVesti

Predsednik opštine i učenici u Malim Crljencima zasadili stabla voća

U okviru obeležavanja „Dečije nedelje“ u osnovnoj školi u Malim Crljencima organizovana je sadnja voća. Učenici ove škole zasadili su deset stabala sa predsednikom opštine Bojanom Stevićem, njegovim saradnicima, učiteljicama i direktorom škole. Predsednik opštine obećao je mališanima novi park i rekonstrukciju sportskih terena, kako bi mogli da uživaju u igri i imali bolje uslove za sportske aktivnosti. Sadnice koje su zasadili mališani obezbedilo je JPKP „Lazarevac“ koje je ovim povodom organizovalo i ekološku radionicu sa učenicima.

OŠ u Malim Crljencima

U okviru manifestacije „Dečija nedelja“, koja je u toku, a u danu koji je posvećen ekologiji i zaštiti životne sredine, učenici Osnovne škole u Malim Crljencima zasadili su sadnice kruške, jabuke i lešnika u dvorištu škole.

Učenici u OŠ u Malim Crljencima

U sadnji voća podršku su im pružili i predstavnici opštine Lazarevac a predsednik Bojan Stević podsetio je na značaj obeležavanja ove manifestacije i šta ona znači za mališane.

Bojan Stević
Bojan Stević

Stević je tokom druženja sa mališanima dao obećanje da će u njihovom školskom dvorištu rekonstruisati sportske terene i napraviti savremen i moderan park, kako bi deca imala bolje uslove za igru i školske aktivnosti.

Sadnja voća u Malim Crljencima

Direktor škole Nebojša Delić zahvalio je opštini i JPKP „Lazarevac“ na donaciji sadnica i napomenuo da je ovogodišnja manifestacija zbog pandemije korona virusa obeležena nešto skromnije.

Nebojša Delić
Nebojša Delić

Sadnice voće koje su mališani sazadili u dvorištu škole obezbedilo je JPKP „Lazarevac“ a zaposleni u ovom preduzeću istakli su da je saradanja sa školama na teritoriji lazarevačke opštine izvanredna i da će biti nastavljena kroz organizovanje ekoloških radionica.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA