BeogradLazarevacVesti

Od početka godine Lazarevac je bogatiji za 68 dečaka i 54 devojčice

GO Lazarevac nastavila je svoj program pomoći porodiljama, a ovoga puta pakete je dobilo 66 beba koje su rođene u februaru i martu ove godine. Pakete je prisutnima uručio zamenik predsednika opštine Miloje Živanović i uz poruku da će lokalna zajednica i u narednom periodu nastaviti realizaciju programa pomoći porodiljama a u cilju podsticaja nataliteta.

porodilje

Gradska opština Lazarevac ovom akcijom ispunjava plan i program Saveta za zdravstvo a ovoga puta pakete je dobilo 66 beba. U februaru je rođeno 14 devojčica i 22 dečaka, a u martu 14 devojčica i 16 dečaka. Od početka godine Lazarevac je bogatiji za 68 dečaka i 54 devojčice. Roditelje i bebe pozdravio je zamenik predsednika GO Lazarevac Miloje Živanović.

Zamenik predsednika ponovio je da je poražavajuća statistika koja pokazuje da u Srbiji svake godine zbog pada nataliteta nestane jedan grad stanovnika. Zahvalio je roditeljima koji na ovaj način bore se protiv bele kuge i napomenuo da će opština i dalje pomagati roditeljima.

pomoć-porodiljama

Iz GO Lazarevac pozivaju sve majke koje su se porodile u februaru i martu a nisu prisustvovale svečanoj dodeli, da se jave u opštinsku upravu u kancelariju broj 58 ili na broj telefona 8123 287.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA