BeogradLazarevacVesti

„Ujedinjeni za Lazarevac“ najavili akciju dobrovoljnog davanja krvi

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ i Grupa građana „Naša kuća“ organizuju u petak 15. juna akciju dobrovoljnog davanja krvi. Ovo je deveta akcija udruženja građana, na kojoj se očekuje hiljaditi dobrovoljni davaoc. Akcija će biti realizovana u prostorijama udruženja u Tržnom centru „Milenijum“, najavio je za RTV GEM dr Stevan Bajović, član udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“.
Stevan-Bajović
Stevan Bajović

Humani i veliki ljudi još jednom su se organizovali i pripremaju akciju dobrovoljnog davanja krvi. Ovaj put članovi Udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“, akciju organizuju sa svojim prijateljima iz Grupe građana „Lazarevac, naša kuća“. Akcija će biti realizovana u petak 15. juna od 10 do 16 časova, u prostorijama udruženja. Do sada, putem ovih akcija, prikupljeno je oko 900 jedinica krvi, a jubilarni 1000-ti davaoc dobiće od udruženja priznanje za svoj doprinos.

Pored ove akcije i brojnih humanitarnih, udruženja građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavlja sa prikupljanjem potpisa za donorske kartice. U prostorijama udruženja svakodnevno, zaintersovani građani mogu doći i potpisati formulare, i na taj način postati donori organa.

Dr Stevan Bajović napomenuo je da je saradanja sa Grupom građana „Lazarevac naša kuća“ na izvanrednom nivou i da su do sada, zahvaljujući zajedničkim snagama, uspeli da pomognu mnogim Lazarevčanima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA