BeogradLajkovacLazarevacSportVesti

Odbojkašice Lazarevca najbolje na turniru u Lajkovcu

U okviru proslave velikog praznika i slave opštine Lajkovac, Ognjena Marija, Odbojkaški klub Železničar uz pomoć opštine organizovao je turnir u odbojci na pesku. Učešće je uzelo šest ekipa iz okolnih gradova, među kojima su Lazarevac, Valjevo, Ub i Lajkovac. Na ovom turniru prvo i drugo mesto osvojio je klub iz Lazarevca, a treće mesto odbojkaški klub iz Lajkovca. Nagradu za najboljeg igrača turnira osvojila je Lazarevčanka Anja Živanović.

Odbojkaški klub  Železničar u saradnji sa opštinom Lajkovac organizovao je turnir u odbojci na pesku. Prema rečima Marka Radosavljevića, trenera i koordinatora ovog kluba 1. avgusta je odigran turnir u odbojci, uz učešće šest ekipa. Prvo mesto osvojio je klub iz Lazarevca.

Prvi tim je počeo sa pripremama za novu sezonu 19. jula u Sportskom centru Lajkovac, i klub očekuje da će ostvariti izvanredne rezultate tokom takmičenja.

Regionalna Mačvcansko – Kolubarska liga počinje sredinom septembra, i za tu ligu kadetkinje se već aktivno pripremaju celo leto, ali zvanične pripreme počinju 9. avgusta, izjavio je Radosavljević. Pored priprema u planu su još dva turnira na kojem će učestvovati odbojkaški klub Železničar, a to su „Moj prvi turnir“ poslednje nedelje avgusta i turnir u Čačku koji će se održati u drugoj polovini septembra.

Marko Radosavljević se zahvalio opštini Lajkovac na saradnji i podršci koju pružaju odbojkaškom klubu Železničar.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA