Odbojkašice Uba spremne dočekuju novu igračku sezonu

Sjajni uslovi koje imaju odbojkašice Uba, aktuelnog šampiona Srbije, trebalo bi da olakšaju posao kada je reč o uigravanju pred narednu sezonu. Otuda ne čudi što je vidljiva radna atmosfera na gotovo svakom koraku. Razumljivo, u žiži su treninzi odbojkašica koje marljivo izvršavaju postavljene zadatke od strane trenera Marijane Boričić. Pripreme za novu sezonu počele su već 2. avgusta u prostorijama sportskog centra u Ubu. Nastavak priprema za novu sezonu održaće se ili na Divčibarama ili na Kopaoniku sredinom avgusta, izjavila je Ljiljana Ranković, kapiten ovog kluba.

Aktuelne šampionke države, odbojkašice Uba imaju odlične uslove za rad. Iz tabora šampionki ističu da je dobra stvar što hala sportova u Ubu ima veliki prostor pa su pripreme za narednu sezonu počele već 2. avgusta. Ekipa će se adekvatno pripremiti za brojne obaveze, pre svega za novo prvenstvo i na pripremama koje će biti održane najverovatnije na Divčibarima polovinom obog meseca, izjavila je Ljiljana Ranković, kapiten ženskog odbojkaškog kluba iz Uba.

Ženski odbojkaški klub Ub bogatiji je podmlađenim kadrom. Na pripremama koje su bile u junu u Italiji bila je Sanja Đurđević, libero ŽOK Ub. Prema njenim rečima bilo je izuzetno teško, od 15 odigranih utakmica, pobedu su upisale protiv Poljske, Kine, Italije i Tajlanda.

Aktuelne šampione Srbije očekuju nova takmičenja, među kojima je i Super kup, na kojem će igrati protiv ŽOK Železničar iz Lajkovca 27. septembra, a potom 2. oktobra počinje borba za sve trofeje koje bi želele da osvoje.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA