BeogradKulturaLazarevacVesti

Odigrana baletska predstava „Čistoća je pola zdravlja“

Na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac izvedena je dečija baletska predstava „Čistoća je pola zdravlja“ u kojoj igraju profesionalni baletski igrači Ana Lipij i Goran Jovanov. Cilj predstave je da mališanima približi značaj ekologije i očuvanja životne sredine. Predstava je izvedena u okviru manifestacije „Kulturno leto“.

Baletska predstava Čistoća je pola zdravlja

U sklopu ovogodišnje manifestacije „Kulturno leto“, na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac izvedena je dečija baletska predstava „Čistoća je pola zdravlja“ pozorišta „Ars Longa“, u kojoj igraju profesionalni baletski igrači Ana Lipij i Goran Jovanov.

Kulturno leto u Lazarevcu

Reč je o komadu koji obiluje komičnim scenama. Predstava ima edukativni karakter i mališanima govori na zanimljiv način o značaju očuvanja životne sredine.

Akteri dečije baletske predstave „Čistoća je pola zdravlja“ kažu da su zadovoljni kako mališani reaguju na ovaj komad. Predstava je interaktivna pa se i deca uključuju u određene scene.

Baletska predstava Čistoća je pola zdravlja

Predstava „Čistoća je pola zdravlja“ na repertoaru je već šest godina, i do sada je igrana po Srbiji i zemljama okruženja.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA