BeogradLazarevacVesti

Članovi udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ posetili odmaralište za decu ometenu u razvoju u Moravcima

Udruženje “Ujedinjeni za Lazarevac“ oraganizovalo je humanitarnu akciju u cilju pomoći deci ometenoj u razvoju. Članovi udruženja su prikupljena sredstava u vidu odeće, hrane, sredstva za higijenu i igračaka uručili rukovodstvu Odmarališta za decu ometenu u razvoju u Moravcima. Prema rečima Jelene Vukić članice udruženja, ovo je mali znak pažnje porodicama koji ovde borave. Predsednica udruženja “Autizam Valjevo”, Gabrijela Šipoš,  rekla je za televiziju Gem da im je svaka pomoć dobro došla i izrazila je veliku zahvalnost na donaciji lazarevačkom udruženju.

Članovi udruženja Ujedinjeni za Lazarevac u Moravcima

Udruženje građana „Ujedinjeni za Lazarevac“ nastavilo je svoje humanitarne akcije. Članovi ovog udruženja predali su pakete rukovodstvu odmarališa za decu ometenu u razvoju. Jelena Vukić, članica udruženja izjavila je da deci ometenoj u razvoju najviše odgovara ovakvo prostranstvo, i da je ovo mali znak pažnje porodicama koji borave u ovom Odmaralištu.

Ujedinjeni za Lazarevac

Predsednica udruženja “Autizam Valjevo”, Gabrijela Šipoš, rekla je da im je svaka pomoć dobro došla. Ona je zadužena za decu i odrasle sa autizmom u Kolubarskom regionu. Udruženje broji 46 korisnika. Prema Gabrijelinim rečima nedavno se pojavio donator koji je udruženju poklonio kuću u Moravcima sa tri hektara imanja. Vlasnik koji je donirao ovu zemlju i objekat je iz Australije i ima dete koje boluje od autizma.

Donacija Odmaralištu u Moravcima

Prema rečima Selene Arsović, članice udruženja “Ujedinjeni za Lazarevac”, veliko im je zadovoljstvo što su u prilici da pomognu deci, a naročito kada su u mogućnosti da izmame osmehe deci ometenoj u razvoju.

U toku sledeće nedelje udruženje će izvršiti isporuku plastičnih čepova, u sklopu humanitarne akcije „Čep za hendikep“. U ovom udruženju napominju da ova akcija neprestano traje.

 

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Članovi udruženja „Ujedinjeni za Lazarevac“ posetili odmaralište za decu ometenu u razvoju u Moravcima

  • Zahvaljujemo se Ug Ujedinjeni Za Lazarevac na datoj donaciji za ODMARALIŠTE koja će nam značiti a takođe i Gem televiziji na prelepoj reportaži.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA