KulturaLazarevacVesti

Odigrana dečija predstava „Čudesna šuma“

U okviru manifestacije „Kulturno leto“, na platou ispred Centra za kulturu Lazarevac glumci pozorišta „Hajde obraduj dan“ izveli su predstavu za decu „Čudesna šuma“. Glumci su mališanima na kreativan način pokazali kako to treba da izgleda pravo prijateljstvo, i poručili im da nikada ne zaborave da se igraju.

Kulturno leto 2021

Dečija predstava „Čudesna šuma“ je edukativnog karaktera koja ima za cilj da decu nauči šta je pravo prijateljstvo, a ujedno je i podsetnik za svako dete da nikada ne zaboravi da se igra, jer kako nam je glumac Nikola Marković rekao, igra čini detinjstvo nezaboravnim.

Predstava Čudesna šuma

Mališani dobro reaguju na ovu predstavu, uživaju u priči o najboljoj vili na svetu Lilizelenvili i princu veselja Tomi, koji su zaduženi da  u šumi sve buja, izjavio je za televiziju Gem Nikola Marković, osnivač i glumac ovog pozorišta.

Predstava Čudesna šuma

Pozorište „Hajde obraduj dan“ postoji od 2015. godine, do sada na repertoaru ima 10 naslova, a do kraja godine u planu su još dve nove predstave. Osnivači ovog pozorišta su Tatjana Milanov, glumica, autorka većine tekstova kao i scenografije i Nikola Marković, glumac. Predstava „Čudesna šuma“ na repertoaru je već četiri godine i izvedena je skoro 500 puta.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA