LajkovacVesti

Odličan teniski turnir Lajkovac Open

Teniski turnir „Lajkovac Open“, koji se tradicionalno održava u okviru manifestacije „Dani Lajkovca“, a povodom gradske slave Ognjene Marije, održan je osamnaesti put u organizaciji Sportskog saveza, Ustanove za sport i omladinu i pokroviteljstvo Opštine Lajkovac.

U seniorskoj kategoriji četvrti put je pobedio Lazarevčanin Aleksandar Ranković, savladavši u finalu domaćeg takmičara Ognjena Nestorovića. U juniorskoj konkurenciji titula je pripala petnaestogodišnjem Luki Brankoviću iz Lazarevca.

Kod najmlađih Lajkovčani Lazar Jovanović (sedam godina) i Filip Grujičić (šest) bili su najbolji u crvenoj kategoriji, dok je u nešto starijoj, narandžastoj kategoriji, prvi bio Mihailo Ivković (devet godina), takođe iz Lajkovca.

Na lajkovačkom teniskom turniru uvek je zabavno u konkurenciji veterana, gde je u kategoriji 50+ dominaciju dokazao Zoran Đokić – Piksi. U konkurenciji mlađih veterna, preko 35 godina, najbolji je bio Vladimir Kovačević. Na ovogodišnjem turniru „Lajkovac Open“ bilo je 74 učesnika raspoređenih u šest uzrastnih kategorija: od najmlađih do veterana!

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA