BeogradLazarevacVesti

Odred izviđača “Kolubara“ proslavio šesti rođendan

Odred izviđača “Kolubara“ proslavio je šesti rođendan, a tom prilikom izviđačke zakletve su položili najmlađi članovi. Odred izviđača „Kolubara“ trenutno ima trideset članova, a ova godina ostaće upamćena po uspesima na brojnim takmičenjima.

Odred izviđača ''Kolubara''

Uz svečane zakletve najmlađih članova, rođendansku tortu i dobro raspoloženje proslavljen je šesti rođendan odreda izviđača “Kolubara“. Uz zahvalnost svima koji su doprineli uspešnom opstanku i radu ovog lazarevačkog izviđačkog odreda Marko Perišić ističe dosadašnje uspehe.

Odred izviđača ''Kolubara''
Marko Perišić

Za ovih šest godina mogu reći da je bilo dosta uspona i padova ali pamtimo samo uspone. Ja volim da kažem da smo mi mali ambasadori grada tako da ćemo se truditi da i u budućnosti to budemo. Ovu godinu obeležili su razni uspesi od prvog do trećeg mesta u kategorijama poletarci i mlađi izviđači, bilo je dosta pehara. Ove godine ćemo pokušati da odemo u Makedoniju na dva takmičenja i u Bosnu na dva takmičenja – dodao je Perišić.

Deo aktivnosti odreda izviđača “Kolubara“ bio je usmeren i na promociju rada i naravno nove članove.

Odred izviđača ''Kolubara''

Nakon šest godina i mnogobrojnih pehara i medalja koji krase prostorije odreda izviđača “Kolubara“ rođendanska želja ovoga puta je da se uspesi ponove i udvostruče na svim takmičenjima, a nastupi u susednim zemljama da doprinesu uspešnoj prezentaciji odreda ali i grada Lazarevca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA