LajkovacValjevoVesti

Održana 120. sednica Veća opštine Lajkovac

Na 120. sednici Veća opštine Lajkovac razmatrano je 8 tačaka dnevnog reda. Najvažnije su vezane za odobrenje sredstava iz budžetske rezerve za potrebe JP “Gradska čistoća“ u cilju interventnog vodosnabdevanja građana.

Vece opstineČetiri tačke odnosile su se na program za sport. Reč je o promenama finansijskog plana za fudbalske klubove: Železničar, Ratkovac i Strmovo zbog promene u rangu takmičenja. Biće objavljen i javni poziv za posebne programe iz oblasti sporta u vrednosti od 300 hiljada dinara.

Sednica veća

Veće opštine Lajkovac na 120 sednici usvojilo je 8 tačaka dnevnog reda. Između ostalog verifikovan je izveštaj o realizovanju projekata iz oblasti kulture za raspodelu budžetskih sredstava opštine Lajkovac za 2019 godinu. Veće je izdvojilo i sredstve iz budžetske rezerve za potrebe JP “Gradska čistoća za interventno vodosnabdevanje građana.

predsedništvo

Na konferenciji za medije nakon opštinskog veća predsednik opštine Andrija Živković je odgovarajući na pitanja novinara istakao da je održan značajan sastanak sa predstavnikom firme Shandong koji je izvođač radova na brzoj saobraćajnici Iverak – Lajkovac. Bilo je reči o izgradnji obilaznice oko Lajkovca.

Predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković je ovom prilikom rekao da je epidemiološka situacija na teritoriji ove opštine za sada pod kontrolom. Živković se zahvalio građanima što poštuju propisane mere Vlade Srbije. Zbog epidemiološke situacije svi programi planirani u opštini Lajkovac tokom leta su otkazani do daljnjeg.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA