BeogradLazarevacVesti

Radovi na magistralnom cevovodu, Lazarevac bez vode do jutra

 Planirane radove na investicionom održavanju magistralnog cevovoda  Ø 500mm i neodložnu sanaciju kvara na deonici dugoj 100 metara radnici JPKP Lazarevac realizuju ubrzanom dinamikom.

cevovodRadovi se izvode uz pomoć mehanizacije preduzeća ‘’Kolubara Građevinar’’. Normalizacija vodosnabdevanja se očekuje u jutarnjim časovima, a zbog ovih radova građani Lazarevca će biti 24 sata bez vode. U svim delovima grada dežuraće cisterne za vodosnabdevanje pijaćom vodom.

delovi zamenaNakon rekonstrukcije bunara, još jedna kapitalna intervencija JPKP Lazarevac koja će doprineti normalizaciji vodosnabdevanja u Lazarevcu je rekonstrukcija magistralnog cevovoda Ø 500mm u dužini od 100 metara. Radovi teku ubrzanom dinamikom, cilj zaposlenih je da se intervencija obavi pre planiranog roka.

Preduzeće ‘’Kolubara Građevinar’’ dalo je svoj doprinos današnjim aktivnostima.

Reč je o deonici magistralnog cevovoda na mestu gde cev ulazi u grad, to je i razlog dvadesetčetvoročasovnog  prekida u vodosnabdevanju čitavog grada.

Podrška zaposlenimaPred nama je najtopliji letnji period, a nadležni iz komunalnog preduzeća su ubeđeni da većih prekida neće biti. Rad bunara punim kapacitetom i smanjenje velikih gubitaka na mreži bili su preduslov za to.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA