Održan bazar umetnina i rukotvorina “Art kvart”

Na platou kod Rudarske česme organizovan je kupoprodajni bazar umetnina i rukotvorina “Art kvart” na kojem je bilo 20 izlagača iz Lazarevca i okolnih sredina. “Art kvart” je ovaj put organizovan u sklopu manifestacije “Dani Lazarevca” i uz podršku Gradske opštine Lazarevac.

Art kvart u Lazarevcu

Kupoprodajni bazar umetnina i rukotvorina “Art kvart”, manifestacija sa tradicijom, organizovana je na platou kod Rudarske česme i okupila je ukupno 20 izlagača iz Lazarevca i okoline. Po prvi put “Art kvart” je organizovan u okviru manifestacije “Dani Lazarevca”, a u organizaciji Centra za kulturu Lazarevac.

Art kvart u Lazarevcu

Među izlagačima našla se i porodična firma Manunatura, koja se predstavila organskom kozmetikom.

Na jednom od štandova ovogodišnjeg “Art kvarta” bila je izložena ručno rađena testenina od brašna i jaja iz kolubarskog okruga “Pasta la vista”.

Testenine Pasta la vista u Lazarevcu

Svoje mesto na bazaru umetnina i rukotvorina godinama unazad ima i Centar za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju. Na štandu su se mogli videti i kupiti radovi koji su nastali tokom kreativnih radionica Dnevnog boravka.

Bazar Art kvart

U planu je da, pored novogodišnjeg “Art kvarta” bude organizovan i jedan noćni bazar tokom leta. Manifestaciju je podržala Gradska opština Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA