Održan koncert Muzičke škole “Marko Tajčević”

Četvrtog dana Manifestacije „Dani Lazarevca“, ispred Moderne galerije nastupili su osnovci i srednjoškolci muzičke škole „Marko Tajčević“ iz Lazarevca. Predstavili su svoje solo tačke kao i dela kamerne muzike. Prema rečima direktora ove muzičke škole, Saše Stankovića, učenici su kompozicije uvežbavali tokom protekle školske godine.

Koncert MŠ "Marko Tajčević"

Tropski talas koji je zahvatio Srbiju otežao je mladim umetnicima nastup, ali su upornošću ipak izmamili aplauze sugrađana koji su prisustvovali koncertu. Učenici muzičke škole „Marko Tajčević“ učestvovali su na republičkim i mnogim drugim takmičenjima, na kojima su  postigli zapažene rezultate, izjavio je Saša Stanković, direktor ove obrazovne ustanove.

Koncert MŠ "Marko Tajčević"

Muzička škola „Marko Tajčević“ radiće i tokom letnjeg raspusta , pa će učenici imati mogućnost da se pripreme za sledeću školsku godinu i predstojeća takmičenja.

Koncert MŠ "Marko Tajčević"

Mladi umetnici Muzičke škole “Marko Tajčević” svojim repertoarom ulepšali su veče Lazarevčanima. Njihov koncert održan je u okviru manifestacije “Dani Lazarevca”.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA