BeogradLazarevacPićeTurizamVestiZabava

Održan četvrti Festival zanatskog piva u Lazarevcu

Na platou kod Rudarske česme održan je četvrti Festival zanatskog piva u organizaciji Gradske opštine Lazarevac. Na ovogodišnjoj manifestaciji  predstavilo se šest domaćih pivara među kojima je bila i jedna iz Lazarevca koja je sugrađanima ponudila svoj brend „Lazarevačko“. Festival je posetilo više stotina građana, a u muzičkom delu programa nastupili su DJ Vlada, Stage band i Lusteri. Zadovoljstvo festivalom izrazio je predsednik opštine Bojan Stević koji je rekao da ova manifestacija iz godine u godinu pristiže Festival vina, koji će se ove godine održati u drugoj polovini septembra.

Festival piva u Lazarevcu

Četvrti po redu Festival zanatskog piva održan je u subotu 27. avgusta na platou kod Rudarske česme. Manifestaciju je posetilo više stotina građana, a predstavilo se šest pivara, među kojima i jedna iz Lazarevca, koja je ponudila svoj brend „Lazarevačko“. Posetioce su zabavili DJ Vlada, Stage band i Lusteri. Zadovoljstvo održanom manifestacijom izrazio je predsednik opštine Bojan Stević. Rekao je da ovaj događaj polako pristiže i tradicionalnu manifestaciju Festival vina.

Festival piva u Lazarevcu

Stević je ovom prilikom najavio i Festival vina, koji će u Karađorđevoj ulici održati krajem septembra, i pozvao sugrađane da posete manifestaciju.

Događaji kao što su festivali vina i piva u velikoj meri pomažu razvoj  turizma na teritoriji lazarevačke opštine, rekao je Stević i poručio građanima koji imaju ideje za slične događaje da dostave svoje predloge.

Festival piva u Lazarevcu

Svoja piva na četvrtom festivalu Lazarevčanima su predstavile zanatske pivare Crow, Ministarstvo, Kabinet, Primator, Sindikat i Ubska pivara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA