BeogradKulturaLazarevacObrazovanjeSportVestiZabava

Održan kulturno sportski dan u Lazarevcu

U organizaciji Centra za kulturu Lazarevac i Saveza sportova opštine Lazareavc u Gradskom parku u Lazarevcu je održan kulturno sportski dan, u sklopu manifestacije „Kulturno leto“. Na manifestaciji je bilo prisutno oko 200 mališana koji su prisustvovali brojnim radionicama koje su sproveli Plesni klub „Kolus“, Školica sporta „Soko“, Odbojkaški klub Kolubara, Školica fudbala Paragon i Rukometni klub Kolubara. Za starije sugrađane u večernjim terminima organizovani su treninzi zumbe i aerobika. Manifestacija je imala humanitarni karakter je je prikupljan novac za lečenje naše sugrađanke Sare Matić.

Kulturnom sportski dan

U Gradskom parku u Lazarevcu po prvi put je održan kulturno sportski dan u sklopu manifestacije „Kulturno leto“. Organizatori događaja bili si Centar za kulturu i Savez sportova opštine Lazarevac. Učestvovalo je više klubova koji su za decu pripremili brojne poligone i treninge a večernji sati su bili rezervisani za starije, a oni su trenirali zumbu i aerobik.

Kulturno sportski dan

Manifestaciji je prisustvao veliki broj mališana, a mnogi od njih se već bave sportom. Otkrili su nam da će ponovo učestvovati u kulturno – sportskom danu.

Kulturno sportski dan

S obzirom na veliki odziv dece i odraslih, verujemo da će kulturno sportski dan postati tradicionalan. Manifestacija je imala humanitarni karakter, a ovom prilikom prikupljana su novčana sredstva za našu sugrađanku Saru Matić i njeno dalje lečenje.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA