Svečani prijem za đake prvake u Rudovcima

Povodom nove školske godine, Osnovna škola „Rudovci“ organizovala je svečanost povodom prijema đaka prvaka. Ovom prilikom izvedena je priredba, deci su uručeni prigodni pokloni, a budući učenici su se upoznali sa svojim nastavnicima. Ove godine upisano je ukupno 38 prvaka u školu u Rudovcima i pet područnih odeljenja, što je veći broj nego ranije, rekao je direktor Nebojša Delić i budućim učenicima poželeo je dobrodošlicu i da imaju mnogo uspeha i dobrih ocena tokom školovanja.

Osnovna škola u Rudovcima

Osnovna škola u Rudovcima organizovala je tradicionalnu svečanost povodom nove školske godine za đake prvake. Učenicima su tokom priredbe podeljeni prigodni pokloni a deca su se upoznala i sa svojim učiteljicama. U prvi razred ove godine je upisano ukupno 38 đaka prvaka u Rudovcima i pet područnih odeljenja, rekao je direktor Nebojša Delić koji je učenicima poželeo uspeh i dobre ocene.

Prijem đaka prvaka u Rudovcima

Škola u Rudovcima obezbedila je nov nameštaj za sve učionice a učestvovala je i u projektu „Zamena starih dotrajalih kotlova sa novim na ekološko čistije gorivo – pelet“, čija je vrednost za školu u Rudovcima i pet područnih odeljenja 2,3 miliona dinara. Projekat je sproveden tokom juna i jula meseca.

Škola u Rudovcima

Zahvaljujući ovom projektu, koji je finansirala kompanija NIS, i koji je uspešno relizovan, obezbeđeno je smanjenje zagađivanja životne sredine, bolja distribucija toplote u školama, a svih pet područnih škola dobilo je nov kotao na pelet, dok je matična škola u Rudovcima ovakav kotao dobila ranije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *