Održana 13. sednica Veća u Lajkovcu

U Lajkovcu je održana trinaesta sednica Veća opštine Lajkovac na kojoj su članovi razmatrali ukupno devet tačaka dnevnog reda. Tokom sednice odbornicu su, između ostalog, razmatrali Izveštaje o radu Turističke organizacije opštine Lajkovac i Gradske biblioteke za proteklu godinu. Kada je u pitanju proces imunizacije, predsednik opštine Andrija Živković je izrazio zadovoljstvo njenim sprovođenjem i brojem zainteresovanih građana za vakcinaciju. Trinesta sednica Veća bila je uvertira u sednicu Skupštine opštine koja će biti održana u martu mesecu.

Sednica Veća u Lajkovcu

Članovi Veća opštine Lajkovac razmatrali su devet tačaka dnevnog reda, od koji su se dve odnosile na Izveštaje o radu Turističke organizacije i Gradske biblioteke za 2020. godinu. Značajan broj tačaka bio je vezan za programe iz oblasti sporta.

Sednica Veća u Lajkovcu

Predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković podsetio je da je opštinsko rukovodstvo prisustvovalo sastanku u Ministarstvu građevinarstva i infrastrukture, na kojem je bilo reči o programu „Čista Srbija“. Opština Lajkovac je, kaže Živković, konkurisala sa nekoliko projekata, a tiču se izgradnje mini kompaktnog postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda i izgradnju fekalne mreže u Bogovađi i Rubribrezi. Treći projekat vezan je za rekonstrukciju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Lajkovcu. Vrednost ovih projekata je oko 200 miliona dinara.

Andrija Živković
Andrija Živković

Predsednik lajkovačke opštine Andrija Živković kaže da je zadovoljan imunizacijom protiv koronavirusa, ali i brojem sugrađana koji su iskazali interesovanje za vakcinaciju.

Trinaesta sednica Veća bila je uvod u predstojeću sednicu Skupštine opštine Lajkovac koja će biti održana tokom marta meseca.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA