BarajevoBeogradVesti

Održana 50. sednica Veća Gradske opštine Barajevo

Na 50. sednici Veća Gradske opštine Barajevo, održanoj 19. marta, kojom je predsedavao predsednik opštine Slobodan Bata Adamović članovi ovog tela usvojili su predlog Odluke o prihvatanju osnivačkog udela odnosno osnivačkih prava nad privrednim društvom Preduzeće za informisanje „Radio Barajevo“ d.o.o., zatim predlog Odluke o odobravanju godišnjih programa sportskih organizacija i određivanju iznosa novčanih sredstava za realizaciju navedenih programa.

Održana 50. sednica Veća Gradske opštine Barajevo

Usvojen je i predlog Odluke o raspisivanju javnog konkursa broj 2/18 za dodelu sredstava iz budžeta GO Barajevo za podsticanje programa i projekata od javnog interesa koja realizuju penzionerska udruženja u 2018. godini sa tekstom Javnog konkursa kao i Predlog Odluke o raspisivanju javnog konkursa za dodelu sredstava iz budžeta GO Barajevo za podsticanje programa i projekata od javnog interesa koja realizuju udruženja u 2018. godini iz oblasti: dnevne usluge u zajednici.

Članovi opštinskog Veća su jednoglasnom odlukom usvojili Rešenje kojim se odobrava korišćenje namenski dobijenih sredstava iz budžeta Grada Beograda na ime naknade troškova za izbore za odbornike Skupštine grada Beograda raspisanih za 4. mart 2018. godine.

Istim Rešenjem odobreno je korišćenje namenskih sredstava dobijenih od strane Komesarijata za izbeglice i migracije Republike Srbije.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA