LajkovacVesti

Održana 64. sednica Veća opštine Lajkovac

U Lajkovcu je održana 64. sednica opštinskog Veća. Odbornici su razmatrali i usvojili ukupno osam tačaka dnevnog reda. Većina tačaka bila je tehničke prirode i o njima će raspravljati odbornici na redovnoj sednici Skupštine opštine Lajkovac koja će biti održana sredinom meseca. Na današnjoj sednici Veća raspisan je Konkurs za posebne programe u oblasti sporta u iznosu od 300 hiljada dinara. Opština Lajkovac će u narednom periodu rešavati probleme vodosnabdevanja viših delova opštine koji muče građane duži niz godina, rekao je nakon sednice Veća predsednik opštine Andrija Živković.

Veće-v1

Prošle nedelje održan je sastanak rukovodstva opštine sa lajkovačkim Komunalnim preduzećem na kojem je dogovoreno da do kraja juna bude remontovana podstanica u vojnom krugu čije su pumpe u kvaru, rekao je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković i dodao da su sastanci sa rukovodstvom opštine Lazarevac o problemima vodosnabdevanja gotovo svakodnevni.

Andrija-Živković
Andrija Živković

Opštinu Lajkovac od druge polovine juna očekuje radno leto. Od najavljenih radova, između ostalog u planu je uređenje centra Lajkovca i početak rešenja problema vodosnabdevanja seoskih područja kao i asfaltiranje seoskih puteva- ističe Živković.

Naredna redovna sednica Skupštine opštine Lajkovac na kojoj će se raspravljati o rebalansu budžeta za 2018. godinu biće poslednja pred letnju pauzu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA