BeogradLazarevacSportVestiZdravlje

Održana četvrta Skupština PD Malci

Planinarsko društvo Malci održalo je u svečanoj sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac četvrtu redovnu godišnju Skupštinu društva na kojoj je usvojen finansijski izveštaj za 2022. godinu, izveštaj o aktivnostima Društva u prethodnoj godini i program za ovu godinu. Planinarsko društvo je osnovano 2019. godine a cilj je da se animira što veći broj građana da se okrenu prirodi ali i da se akcenat stavi na ekološke teme, rekla je PR ovog planinarskog društva Dara Stanojević.

PD Malci

U Svečanoj sali Biblioteke „Dimitrije Tucović“ Lazarevac održana je četvrta redovna Skupština Planinarskog društva Malci. Na Skupštini je usvojen finansijski izveštaj za 2022. godinu, izveštaj o aktovnostima u prethodnoj godini i program aktivnosti za ovu godinu.

PD Malci

Planinarsko društvo Malci postoji  od 2019. godine i njihov cilj je da se što veći broj sugrađana okrene prirodi i zdravim stilovima života i da se akcenat stavi na ekološka pitanja, rekla je PR Društva Dara Stanojević.

Planinarsko društvo Malci napravilo je bogat kalendar aktivnosti. U planu je da tokom ove godine planinari obilaze vrhove Srbije ali i Crne Gore.

PD Malci

Nakon redovne četvrte godišnje Skupštine upriličen je koktel i druženje članova i prijatelja Planinarskog društva Malci.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA