Održana druga sednica Saveta za bezbednost opštine Lazarevac

U skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac održana je druga sednica Saveta za bezbednost. Jedna od glavnih tačaka dnevnog reda odnosila se na održavanje gradskog videonadzora. Prema rečima predsednika Saveta za bezbednost Đorđa Maksimovića, članovi su razmatrali na koji način da se reši problematika videonadzora, pre svega u mesnim zajednicama Veliki Crljeni, Kruševica i Dudovica, u kojima videonadzor ne radi, i javljaju se problemi na videomreži. Članovi Saveta zarmatrali su i molbu Udruženja građana „Rastko Nemanjić“, koje se bavi problemima narkomanije i drugih pošasti savremenog društva, o budućoj saradnji i podršci pri radu od strane lokalne samouprave.

Sednica Saveta za bezbednost

Članovi Saveta za bezbednost značajan deo sednice posvetili su problematici videonadzora u opštini Lazarevac. Prema rečima predsednika Saveta za bezbednost Đorđa Maksimovića, najveći problem postoji u mesnim zajednicama Veliki Crljeni, Kruševica i Dudovica, pa će u narednom periodu veća pažnja biti usmerena u rešavanje ovog problema.

Đorđe Maksimović
Đorđe Maksimović

Na sednici je razmatrana i molba Udruženja građana „Rastko Nemanjić“ o budućoj saradnji lokalne samouprave i ovog udruženja, u cilju dalje borbe protiv narkomanije i drugih pošasti savremenog društva, i korist građana opštine Lazarevac.

Savet za bezbednost GO Lazarevac

Savet za bezbednost preuzeo je na sebe da uputi inicijativu Ministarstvu unutrašnjih poslova za formiranje posebnog odeljenja za borbu protiv narkomanije, u okviru policijske stanice Lazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA