Održana izborna skupština Mesnog odbora penzionera Županjac

U Županjcu je održana redovna izborna skupština Mesnog odbora udruženja penzionera. Na izbornoj skupštini bilo je oko 60 članova a dosadašnji predsednik Miloš Janković, reizabran je na ovu funkciju. Ova mesna organizacija ispunila je plan i program iz protekle godine i uspostavila odličnu saradnju sa svim ustanova na teritoriji naše opštine.

Predstavnici opštinske organizacije udruženja penzionera ističu da je Mesni odbor udruženja penzionera u Županjcu jedan od najbolje organizovanih. Njihovim radom zadovoljni su i članovi ali i svi penzioneri koji žive u ovom delu lazarevačke opštine. Na izbornoj skupštini koja je održana 1. februara u Županjcu, reizabrano je dosadašnje rukovodstvo.

Miloš Janković

Mesni odbor penzionera u Županjcu čini oko 60 članova. Sve planirane aktivnosti u prethodnoj godini uspešno su realizovane a po rečima predsednika ove organizacije programom će i u ovoj biti obuhvaćeni svi članovi i dobiti svu neophodnu pomoć u koju spada i nabavka ogreva kao i podela paketa osnovnih životnih namirnica.

U dogovoru sa direktorom Doma zdravlja u Lazarevcu u ovu mesnu zajednicu jednom sedmično dolazi i medicinska sestra koja najstarijim sugrađanima meri šećer i krvni pritisak, kaže Janković.

U ovoj godini Mesni odbor penzionera u Županjcu planira da nastavi sa svojim redovnim aktivnostima u okviru kojih su i izleti, odlasci u banju, druženja kao i obilazak bolesnih članova organizacije i pružanje pomoći, kaže Miloš Janković.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA