Veče borilačkih veština za Saru Matić – prikupljeno 213 000 dinara

Udruženje građana “Ja se bavim sportom, a ti?” u saradnji sa klubovima borilačkih sportova iz Lazarevca organizovalo je u Sportsko rekreativnom centru “Kolubara” humanitarnu manifestaciju “Veče borilačkih veština” za desetogodišnju Lazarevčanku Saru Matić. Manifestacija je održana na inicijativu Odbojkaškog kluba Lazarevac čiji je Sara član. Prvobitno je bilo u planu da deo novčanih sredstava bude opredeljen porodici Marine Višnjić koja je nedavno izgubila bitku sa opakom bolešću, međutim po želji porodice Višnjić, sav prikupljen novac biće namenjen lečenju Sare Matić koja se već nalazi u Belgiji. U ovoj humanitarnoj akciji prikupljeno je 213 hiljada dinara.

Pored sportskih aktivnosti Udruženje “Ja se bavim sportom, a ti?” Lazarevčanima je poznato i kao udruženje koje gotovo u svakoj prilici organizuje ili učestvuje u humanitarnim akcijama. I ovaj put klubovi su bili jedinstveni u nameri da se prikupi novac za sugrađanku Saru Matić, rekao je Nemanja Stolić.

Humanitarna akcija pod sloganom “Ko ima srce, taj srce i daje” je dobra ideja i Kik boks klub “Kolubara” se rado odazvao pozivu, rekao je trener kluba Ivan Ranković.

Karate klub “Kolubara” zadovoljan je organizacijom u SRC “Kolubara” koja ima za cilj da se što više novca prikupi za Saru, koja je svojevremeno bila član ovog kluba i trenirala karate. Podršku manifestaciji sa svojim članovima pružio je i Džudo klub Hrabro srce.

U ovoj humanoj akciji i predstavi borilačkih veština učestvovali su Karate klubovi Kolubara i Kolubarac, Kik boks klub Kolubara, Bokserski klub Grejtest, Džudo klub Hrabro srce a publici su se predstavile i devojčice iz Lazarevca koje treniraju Brazilski džiju džicu. U sklopu manifestacije “Veče borilačkih veština” prikupljeno je 213 hiljada dinara.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA