Održana manifestacija ”Dan Turbine” na jezeru Stara Očaga

Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca organizovalo je 2. maja na jezeru Stara Očaga tradicionalnu sportsku manifestaciju ‘’Dani Turbine’’. Po prvi put ove godine pored seniora učestvovali su članovi starosti od četiri do preko 80 godina. Svoju ribolovačku sreću iskušalo je ukupno 37 takmičara.

Tokom praznika Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca organizovalo je čak dva takmičenja na jezeru Stara Očaga. Po deseti put, sada već tradicionalni Uskršnji kup okupio je ribolovce iz više gradova Srbije, Kosova i Metohije i Bosne i Hercegovine. Nakon ovog takmičenja za sve selekcije organizovan je ‘’Dan Turbine’’ na jezeru Stara Očaga. 37 takmičara je 2. maja uživalo u pecanju, prirodi i druženju.

Poseban uspeh ali i simpatije osvojile su pionirke sportsko ribolovačkog društva ‘’Turbina’’ koje su se pohvalile i zavidnim ulovom.
Sportsko ribolovno društvo Turbina iz Vreoca ima oko 400 članova a među aktivnostima koje se sprovode, osim takmičenja su edukativne školice ribolova i brojni izleti među kojima je i onaj tradicionalni izlet na reku Drinu koji će se organizovati krajem oktobra.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA