Humanitarna organizacija ”Spirit of America” posetila Dnevni boravak za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju

Humanitarna organizacija ”Spirit of America” uručila je boksersku opremu Boks klubu Lazarevac, a predstavnici ove organizacije posetili su Dnevni centar za decu i omladinu sa poteškoćama u razvoju. Cilj njihove posete je da kroz donacije reše deo problema ove ustanove.

Organizacija “Spirit of America” je nevladina, neprofitna humanitarna organizacija koja obezbeđuje pomoć i neophodnu opremu različitim udruženjima u Srbiji. Predstavnici ove organizacije od decembra ove godine do danas sproveli su preko sedamdeset humanitarnih projekata. Među njima je i Boks klub Lazarevac kome je uručena bokserska oprema, a predstavnici ove humanitarne organizacije posetili su Dnevni centar za decu i omladinu sa posebnim potrebama kako bi uočili sve probleme i svojom donacijom pomogli njihovo rešenje.

Ovo je prva poseta Lazarevcu, i mi se nadamo da ćemo uspeti da razumemo i uočimo sve izazove sa kojima se suočava centar i pomognemo rad ove organizacije. Naši poznaninici iz ovog grada predložili su nam da posetimo ovaj centar i mi smo pristali zato što se trudimo da upoznamo Srbiju što je moguće bolje i ovo je dobra prilika da pomognemo. Mi pomažemo brojne sportske klubove u Srbiji, košarkaške, fudbalske, bokserske i kik boks klubove. Naš cilj je da sportske klubove povežemo sa socijalnim ustanovama.

John Cappello, Humanitarna organizacija ”Spirit of America’

Dobrodošlicu predstavnicima ove humanitarne organizacije poželela je Dragana Tomović rukovodilac Dnevnog centra upoznavši ih sa radom ove ustanove i ključnim problemima.

U neposrednom kontaktu sa korisnicima centra predstavnici ”Spirit of America” upoznali su se i sa njihovim kreativnim radom i prodajnom izložbom predmeta napravljenih dekupaž tehnikom i izrazili uverenje da će saradnja biti nastavljena.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA