LazarevacVesti

Održana sednica aktiva direktora lazarevačkih škola

Sednica Aktiva direktora škola opštine Lazarevac održana je pred početak drugog polugodišta u OŠ “ Vuk Karadžić“ u Stepojevcu.
Verica Anđelić predsednica Aktiva direktora škola
Verica Anđelić predsednica Aktiva direktora škola

U susret novom polugodištu, organizaciji predstojećih takmičenja na opštinskom nivou, ekskurzija, pripremne nastave za maturante i brojnih aktivnosti koje ih očekuju tokom drugog polugodišta Aktiv direktora škola opštine Lazarevac održao je sednicu. S obzirom da je raspust produžen za četiri dana prva tačka dnevnog reda odnosila se na organizaciju nadoknade časova.

direktori Tokom ove nedelje predstavnici  Aktiva direktora prisustvovali su sastanku u Ministarstvu prosvete, koji su organizovali pomoćnik ministra i državni sekretar. Tema sastanka bila je vezana za organizaciju obogaćenog jednosmenskog boravka.

dFKE I DIREKTORI

Po prvi put ovog polugodišta u školama na teritoriji naše opštine biće formirane učeničke zadruge, pored podsticaja preduzetništva sav profit koji zadruge naprave biće namenjen učeničkim aktivnostima.

DIREKTORI RAZGOVORPosebna pažnja posvećena je i malim maturantima odnosno pripremama za njihov završni ispit. Cilj je da postignu najbolje rezultate na testovima iz srpskog jezika, matematike kao i kombinovanog testa.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

One thought on “Održana sednica aktiva direktora lazarevačkih škola

  • RADUJEME SVIH RADNJI ZA BOLJU BUDUCNOST POZDRAV NAPREDNOST SKOLA USAVRSAVANJE KAKO DIGITALIZACIJE ZADRUGE I OSTALO ZELIM VAM SVU SRECU I NAPREDAK POZDRAV SVE KOJI SU UCESTVOVALI U STVARANJU OVOG PLANA SRETNO

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA