BeogradLazarevacSportTurizamVesti

Održano jesenje druženje „MTB Lazarevac 2021“

Planinarsko društvo „Malci“ u saradnji sa lazarevačkim ljubiteljima planinarskog biciklizma organizovalo je tradicionalno, treće po redu jesenje druženje „MTB Lazarevac 2021“. Učesnici su se okupili ispred Memorijalne kuće Kremenica, odakle je počela vožnja. Ovu akciju podržali su Gradska opština Lazarevac i Turistička organizacija.

MTB Lazarevac 2021

Ljubitelji planinarskog biciklizma iz Lazarevca uz podršku Planinarskog društva „Malci“ sproveli su treće jesenje druženje „MTB Lazarevac 2021“. Vožnja je ove godine počela u Bistrici, sa startom i ciljem kod Memorijalne kuće Kremenica i spomen obeležja  komadantu Gvozdenog puka Milivoju Stevanoviću Brki. Staza je bila dugačka 31 kilometar, sa ukupnim usponom oko 700 metara.

PD Malci

Jedan od inicijatora jesenjeg druženja je Mile Lazarević, on nam je rekao  da je pored Bistrice planiran obilazak Brajkovca, Trbušnice, Malih Crljena i Rudovaca.

MTB Lazarevac 2021

Jesenje druženje „MTB Lazarevac 2021“ podržala je Turistička organizacija i Gradska opština Lazarevac. Predsednik Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo velikim brojem učesnika koji su došli i iz drugih gradova, a koji su imali priliku da uživaju u prirodi.

MTB Lazarevac 2021

Vožnja koja je sprovedena u saradnji sa Planinarskim društvom „Malci“ nije bila takmičarskog već rekreativnog karaktera, pa su svi učesnici trke bili i pobednici, a vremenskog limita za završetak vožnje nije bilo.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA