Pripremni radovi za asfaltiranje puta u Strmovu

U toku su pripremni radovi za asfaltiranje putnog pravca u dužini od 1200 metara u Mesnoj zajednici Strmovo. Radove je sa saradnicima obišao predsednik Gradske opštine Lazarevac i tim povodom istakao da su obezbeđena sredstva za rekonstrukciju ovog putnog pravca zahvaljujući Vladi Srbije, a pre svega predsedniku Aleksandru Vučiću. Radove u ulici Čole Narandže obavlja Javno preduzeće Putevi Srbije, izjavio je Stević i dodao da će radovi biti završeni u najkraćem vremenskom roku.

Strmovo

Stanovnici Strmova dobijaju novi asfalt u ulici Čole Narandže, u dužini od 1200 metara. U toku su pripremni radovi na ovom putnom pravcu. Predsednika Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević izrazio je zadovoljstvo što je opština uspela da obezbedi sredstva za rekonstrukciju ove ulice u mesnoj zajednici Strmovo koja je od krucionalnog značaja za žitelje ovog kraja. Radovi će biti završeni u najkraćem roku, u zavisnosti od vremenskih uslova, istakao je Stević.

Bojan Stević
Bojan Stević

Dogovor je bio da se obezbede sredstva za glavnu ulicu od stare montaže do spomenika, odnosno glavnog ulaza u Mesnu zajednicu Strmovo u dužini od 1200 metara. Zahvaljujući razumevanju Vlade Srbije, a pre svega predsednika Vučića, mi smo uspeli da pronađemo način da se izvrši potpuna rekonstrukcija ovog putnog pravca.

Predsednik Mesne zajednice Strmovo Zvonko Jovanović izjavio je da nije bio optimista po pitanju ovih radova, te da je prijatno iznenađen što je obećanje ispunjeno. Zahvalio se opštinskom rukovodstvu, a pre svega predsedniku Bojanu Steviću na ovoj investiciji i dodao da ga raduje što će u narednom periodu početi izgradnja vodovodne mreže za jedan deo sela, a kasnije i za ostatak Strmova.

Stević i Jovanović

Po završetku ovog putnog pravca Stević je najavio asfaltiranje i celokupne deonice Strmovo – Prkosava u dužini od 1250 metara i dodao da se nada da će ovi radovi početi krajem ove ili početkom naredne godine.

Radovi u MZ Strmovo

Pored ovih radova Stević je nagovestio da će tokom naredne nedelje početi izgradnja svlačionice za Fudbalski klub Strmovo, a na proleće najmlađi će dobiti i igralište kako bi slobodno vreme mogli da iskoriste na bezbednom mestu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Komentar na vest “Pripremni radovi za asfaltiranje puta u Strmovu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA