Kolubarini omladinci temelj za budućnost

Omladinci Fudbalskog kluba Kolubara takmiče se u prvoj ligi na nivou Fudbalskog saveza Beograda i jesenji deo prvenstva su završili na osmom mestu sa 26 osvojenih bodova. Posle nekoliko godina zeleno – crni imaju kvalitetnu generaciju u ovom uzrastu koju je u zimskoj pauzi preuzeo mladi i pesrpektivni trener Bogdan Milojević. Tokom priprema omladinci su odigrali nekoliko kontrolnih utakmica, a naredna proba je u nedelju 28. februara protiv Jedinstva iz Uba. Prvenstvo se nastavlja 6. marta.

Omladinci FK Kolubara

Trener omladinaca Fudbalskog kluba Kolubara Bogdan Milojević, koji je ekipu preuzeo u januaru, kaže da mu je funkcija šefa stručnog štaba predstavljala izazov jer je prethodno vodio mlađe selekcije. Milojević kaže da je zadovoljan kako se odvijaju pripreme za prolećni deo priprema.

Bogdan Milojević
Bogdan Milojević

Posle nekoliko godina, zeleno – crni imaju kvalitetnu generaciju u ovom izrastu, a potvrda toga je i činjenica da je nekoliko momaka dobilo priliku da se okuša u prvom timu. Početkom zimskih priprema trener prvog tima Kolubare Zoran Milinković, priključio je pored golmana Đorđa Milovanovića, još trojicu igrača iz omladinskog pogona, a to su Rastko Sofrenić, Aleksandar Baić i Strahinja Dejanović. Pomenuti igrači bi uskoro trebalo da potpišu prve ugovore sa Kolubarom, što je potvrda da klub na njih ozbiljno računa.

Trener omladinaca  Bogan Milojević diplomirani je profesor fizičkog, ima Uefinu B licencu, i kao jedan od najperspektivnijih trenera preporučen je za A licencu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA