LajkovacVesti

Uskoro sanacija seoskog doma u Ratkovcu

Sanacija Doma kulture u Mesnoj zajednici Ratkovac uskoro bi trebala da počne, izjavio je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković. Tender je završen pa će radovi na ovom objektu početi za nekoliko dana. Već u prvoj polovini marta počinje izgradnja nasipa na delu reke Kolubare od pepeljevačkog „plavog mosta“ do autoputa u dužini od 200 metara, a ove radove finansira Javno preduzeće Srbijavode. Živković je najavio i da će Konkurs za dodelu dečijih autosedišta za bebe rođene u prošloj godini biti raspisan tokom marta, čime će biti nastavljena praksa koja traje već nekoliko godina.

Opština Lajkovac

Dobra saradnja opštine Lajkovac sa Vladom Srbije i svim državnim institucijama koja već postoji biće nastavljena i tokom ove godine. Iako za prvu polovinu godine iz budžeta nisu namenjena veća sredstva za bitnije infrastrukturne projekte, ipak će biti radova. Javna nabavka je završena pa će već za nekoliko dana otpočeti sanacija seoskog doma u Mesnoj zajednici Ratkovac, izjavio je predsednik opštine Lajkovac Andrija Živković.

Andrija Živković
Andrija Živković

On je najavio i da u prvoj polovini marta počinju radovi na nasipu na reci Kolubari, od pepeljevačkog „plavog mosta“ do autoputa, u dužini od 200 metara.

Zbog interesovanja građana, Konkurs za dodelu autosedišta, za bebe rođene tokom protekle godine, biće raspisan u martu, čime će opština Lajkovac nastaviti lepu praksu koja je započeta pre nekoliko godina.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA