BeogradLazarevacSportVestiZdravlje

Omladinci Kolubare ovog vikenda igraju za Saru Matić

Omladinska škola Fudbalskog kluba Kolubara organizuje akciju pomoći za Saru Matić, odigravanjem  dve utakmice tokom predstojećeg vikenda. Prva utakmica biće odigrana u subotu 15. oktobra između kadeta  Kolubare i Voždovca, na gradskom stadionu u Lazarevcu sa početkom od 11 časova i 45 minuta. Utakmica između pionira zeleno – crnih i Crvene zvezde na programu je u nedelju 17. oktobra  na pomoćnom terenu sa veštačkom travom. Ovaj susret počinje u 16 časova. Na ulazu će biti postavljene kutije za prikupljanje novca za Saru.

Omladinska škola FK Kolubara

Omladinska škola Fudbalskog kluba Kolubara organizovaće tokom predstojećeg vikenda akciju prikupljanja novčanih sredstava za Saru Matić odigravanjem dve prvenstvene utakmice. Najpre će u subotu 15. oktobra na gradskom stadionu sa početkom od 11 časova i 45 minuta snage odmeriti kadeti Kolubare i Voždovca, a u nedelju od 16 časova na pomoćnom terenu i pioniri zeleno – crnih i Crvene zvezde, rekao je za Gem direktor Omladinske škole FK Kolubara Petar Đinđić.

Petar Đinđić
Petar Đinđić

Svi građani koji su u mogućnosti da finansijski pomognu nastavak lečenja Sare Matić, mogu da izvrše uplatu u Komercijalnoj banci na žiro račun broj 205 – 9001021892440 – 16.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA