IzboriVesti

OO JS Lazarevac posetio Jagodinu i Dragana Markovića Palmu

Članovi Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Lazarevac Nenad Paunović i Branko Novaković bili su u poseti predsedniku ove stranke Draganu Markoviću Palmi u Jagodini.

Sastanak u Jagodini

Povod susreta bili su predstojeći parlamentarni i lokalni izbori koji su zakazani za 21. jun. Marković je još jednom ponovio svoj stav da bi opština Lazarevac trebalo da dobije status grada. Nenad Paunović, koji je i kandidat za narodnog poslanika, izrazio je očekivanje da će koalicija SPS – JS u junu ostvariti bolji rezultat nego na prethodnim izborima.

Jedinstvena Srbija

Poseta predstavnika lazarevačkog odbora Jedinstvene Srbije Jagodini i Draganu Markoviću Palmi imala je za cilj da se lider ove stranke dodatno upozna o aktivnostima odbora u Lazarevcu. Marković je podsetio da je Jedinstvena Srbija već 12 godina u koaliciji sa Socijalističkom partijom Srbije i da su iza njih vidljivi rezultati.

Paunović i Marković

Zahvaljujući Dačiću 18 zemalja povuklo je priznanje nezavisnosti Kosova i Metohije, podsetio je Marković. Program Jedinstvene Srbije je poznat građanima, a najvažnije je da budžet lokalne samouprave troše građani ali i da se stvore uslovi da mladi ostanu u svojoj sredini.

Dragan marković Palma
Dragan marković Palma

Potpredsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije Lazarevac Nenad Paunović, koji je i kandidat ove stranke za narodnog poslanika, izjavio je da je Dragan Marković Palma ne samo sinbol Jagodine već i da su njegova politika i rad prepoznati u celoj zemlji. On je istakao da Jedinstvena Srbija u Lazarevcu ima 30 odsto učešća u vlasti, za šta su zaslužni, kako je naveo, Ivica Dačić i Dragan Marković Palma.

Nenad Paunović
Nenad Paunović

Marković i Paunović su pozvali glasače da na predstojećim izborima zaokruže broj dva i podrže koaliciju Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije, jer iza sebe ima uspešne rezultate.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA