BeogradLazarevacVesti

OO SNP podelio humanitarnu pomoć

Omladina Opštinskog odbora Srpske narodna partije Lazarevac organizovala je u utorak 15. maja humanitarnu žurku “Budi human, budi prepoznatljiv“. Učešće je uzelo preko 15 estradnih umetnika, a ovaj humanitarni događaj održan je u klubu London. Podršku humanom cilju Srpske Narodne Partije prisustvom na ovom događaju dalo je blizu 400 Lazarevčana, tom prilikom prikupljeno je 268 000 dinara.
Radiša-Sinđelić
Radiša Sinđelić

Oko  400 Lazarevčana i  više od 15 estradnih umetnika podržalo je humanitarni cilj omladine Srpske narodne partije, koja je ovim potezom želela da probudi humanost među mladima. Novčana sredstva su utrošena da se pomogne onima kojima je u ovom trenutku bila najpotrebnija.

pomoć

agregat

Predsednik OO Srpske narodne partije Radiša Sinđelić ovom prilikom se zahvalio mladoj zvezdi Vladanu Antonijeviću koji je uspeo da okupi veliki broj estradnih umetnika, vlasnicima i zaposlenima u klubu „London“ bez čijeg prostora ne bi bila uspešna akcija i Televiziji Gem na medijskoj podršci. Posebnu zahvalnost Sinđelić je uputio svim sugrađanima koji su 15. maja posetili klub London. Srpska narodna partija je nakon uspešne žurke podelio zahvalnice svim učesnicima u programu, radnicima i vlasnicima kluba „London“ i našoj televiziji.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA