BeogradLazarevacVesti

OO SNS Lazarevac obeležio slavu Sveta Petka

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Lazarevcu obeležio je stranačku slavu – dan Prepodobne mati Paraskeve, Svetu Petku. Ceremonija rezanja slavskog kolača, obavljena je u stranačkim prostorijama u prisustvu brojnih gostiju i pristalica stranke. Nedavno SNS obeležila je prvih deset godina postojanja a dobri rezultati opštinskog odbora u Lazarevcu pokazatelj su odgovorne politike koju ovaj odbor sprovodi, kaže Bojan Stević predsednik lazarevačkih naprednjaka.

Slavu posvećenu Svetoj Petki, od svog osnivanja obeležava OO SNS Lazarevac. Tradicionalno, obred rezanja slavskog kolača obavili su sveštenici hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija u prisustvu velikog broja članova, simpatizera, saradnika i predstavnika stranaka iz lazarevačke opštine. Građanima i članovima stranke slavu je čestitao i predsednik OO SNS u Lazrevcu Bojan Stević.

SNS nedavno je obeležila deceniju postojanja. Toliko se u prostorijama OO SNS u Lazarevcu i slavi Sveta Petka. Svake godine sa više članova, pristalica i prijatelja ove političke opcije, kaže Bojan Stević, predsednik OO SNS Lazarevac. Jasno je da naši članovi sprovode politiku našeg predsednika Aleksandra Vučića a sve u cilju poboljšanja uslova života naših sugrađana. Trenutno najveći problem naših sugrađana je vodosnabdevanje a u saradnji sa Vladom RS, ide se ka realizaciji i tog projekta.

Bojan-Stević
Bojan Stević

Na pitanje da li očekuju posetu visokih funkcionera stranke u cilju analize rada članova ovog opštinskog odbora, Stević kaže da do sada nije bilo problema u radu opštinskog odbora u Lazarevcu i da oni dosledno sprovode politiku Glavnog i Izvršnog odbora stranke a ukoliko i ima nekih propusta spremni smo da ih ispravimo.

Slava OO SNS Lazarevac prisustvovali su i koalicioni pratneri. Članovi drugih političkih stranaka i predsatvnici Javnih preduzeća.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA