Opština Lazarevac nastavila podelu kolica bebama rođenim u februaru i martu

U velikoj sali Gradske opštine Lazarevac uručena su kolica roditeljima dece koja su rođena u drugoj polovini februara i u mesecu martu ove godine. Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević podelio je ovom prilikom 50 kolica roditeljima mališana koji su rođeni u ovom periodu i dodao da će krajem godine ukoliko pravovremeno konkurišu na Javnom pozivu dobiti i autosedišta za njihove mališane.

Podela kolica za bebe rođene u drugoj polovini februara i u martu 2022. godine održana je u velikoj sali Gradske opštine Lazarevac. Ovom prilikom uručeno je 50 kolica roditeljima novorođenčadi. Predsednik Gradske opštine Lazarevac Bojan Stević obratio se roditeljima i poželeo im je puno uspeha u odgajanju dece. Ova donacija će biti nastavljena i u narednom periodu.

Stević je istakao da je u toku Javni poziv za dodelu autosedišta za decu koja su rođena u 2021. godini i pozvao sve roditelje čija su deca rođena prošle godine da se prijave na ovaj Javni poziv kako bi njihovi mališani dobili autosedišta i na taj način bili bezbedni tokom vožnje. Opština će nastaviti da pomaže roditeljima u prvim danima roditeljstva, istakao je Stević. Roditelji koji su ovom prilikom dobili kolica, krajem godine dobiće i autosedišta za decu.

 

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA