BeogradIZBORI 2023LazarevacVesti

Predrag Marković posetio štand SPS u Lazarevcu

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Predrag Marković posetio je svoje stranačke kolege na štandu koji je održan u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu. Marković je pozvao građane da podrže ovu stranku podsetivši da je Socijalistička partija Srbije najdugovečnija na političkoj sceni naše zemlje i istakao da je zadovoljan radom odbora u Lazarevcu i velikim brojem mladih aktivista.

U sklopu predizborne kampanje, potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Predrag Marković je obišao svoje stranačke kolege u glavnoj ulici u Lazarevcu. On je ovom prilikom poručio da je zadovoljan radom Opštinskog odbora i podsetio da je SPS stranka sa najvećom tradicijom u Srbiji.

Predrag Marković, potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije
Predrag Marković, potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije

Ukoliko joj građani poklone poverenje na predstojećim izborima, Socijalistička partija Srbije će nastaviti saradnju sa Srpskom naprednom strankom, ističe Marković.

Marković kaže da se nada boljem rezultatu nego na prošlim izborima, a više glasova naročito očekuje u Lazarevcu, jer je, kako kaže, Opštinski odbor lazarevačkih socijalista dobro organizovan.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA