Opština Lazarevac nastavila podelu kolica za bebe, od početka godine uručeno 200

U Skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac organizovana je nova podela dečijih kolica za bebe koje su rođene u 2022. godini, a čiji roditelji su se do ovog trenutka prijavili na Javni poziv koji je raspisala lazarevačka opština. Kolica je uručio predsednik opštine Bojan Stević koji je, čestitajući sugrađanima prinove,  rekao da je od početka godine podeljeno ukupno 200 kolica i roditelje pozvao da se prijave i na Javni poziv za poklon sedišta, koji će uskoro biti objavljen.

podela kolica

Podršku roditeljima tokom prvih bebinih meseci života, opština Lazarevac pruža kroz pakete koji su neophodni za prve bebine dane ali i dodelom kolica sa nosiljkom, koja predstavljaju veliki trošak za svako domaćinstvo.

roditelji podela kolica

Pravo da dobiju kolica imaju svi roditelji čije su bebe rođene tokom 2022. godine. Kolica sa nosiljkom uručio je predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i napomenu da je opština od početka godine uručila 200 kolica.

Bojan Stević
Bojan Stević

Stević je podsetio roditelje i da se prijave na Javni poziv za dodelu autosedišta za bebe koje su napunile šest meseci. Ovo je naš način da se zahvalimo roditeljima i da im damo podršku u odgajanju dece u želji da podignemo natalitet i da iz godine u godinu imamo sve veći broj beba, dodaje Stević.

Kolica za bebe

Svi roditelji koji se do sada nisu prijavili za dodelu mogu se informisati u kancelariji broj 13 u zgradi Opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA