LazarevacVesti

Opština Lazarevac nastavila podelu paketa porodiljama

Savet za zdravstvo Gradske opštine Lazarevac nastavio je višegodišnju tradiciju podele paketa porodiljama. Paketi za bebe rođene tokom avgusta, septembra i oktobra dele se u poslednjih deset dana, a zbog epidemiološke situacije svakodnevno se prima manja grupa porodilja. Pakete je u druđtvu načelnice Divne Marković podelio predsednik opštine Lazarevac Bojan Stević koji je ovom prilikom podsetio da je u toku ove godine raspisan Javni poziv za dodelu poklon paketa, koji traje tokom čitave godine, i pozvao sve majke da iskoriste ovo pravo.

Podela paketa porodiljama

Gradska opština Lazarevac nastavila je praksu da porodiljama sa teritorije naše opštine uruči poklon pakete za bebe kao znak podrške njihovim porodicama, a u cilju povećanja nataliteta u zemlji.

Porodicama pet porodilja, u ime opštine, na prinovama je čestitao predsednik Bojan Stević, koji je izrario posebno zadovoljstvo činjenicom da su dve porodice dobile blizance.

Bojan Stević
Bojan Stević

Stević je ovom prilikom podsetio porodilje da imaju pravo na novčanu pomoć od strane Grada Beograda, i poručio im da to pravo iskoriste.

Poklon paketi za porodilje

Da bi ostvarile pravo na pakete, neophodno je da se porodilje jave u kancelariju broj 13 zgrade Uprave Gradske opštine Lazarevac ili na broj telefona 011 8118 740, kako bi se prijavile na Javni poziv. Na isti broj potrebno je da se jave majke koje nisu dobile poklon pakete, a imaju prebivalište na teritoriji lazarevačke opštine.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA