Opština uručila kolica za bebe rođene u januaru i februaru ove godine

U Skupštinskoj sali Gradske opštine Lazarevac organizovana je druga podela u ovoj godini dečijih kolica za bebe koje su rođene u januaru i februaru 2023., a čiji roditelji su se do ovog trenutka prijavili na Javni poziv koji je raspisala lazarevačka opština. Kolica sa nosiljkom za 95 beba dodelili su predsednik GO Lazarevac Bojan Stević i članovi Veća, Jovana Davidovac i Zoran Živanović. U toku prošle godine podeljeno je preko  550 kolica a predsednik opštine pozvao je roditelje da se jave i na konkurs za besplatna autosedišta.

Kolica za bebe

U cilju povećanja nataliteta i pružanja podrške roditeljima, GO Lazarevac i tokom ove godine deliće besplatna kolica sa nosiljkom za sve koji se budu prijavili na konkurs. U januaru i februaru ove godine prijavilo se 95 roditelja kojima je na ovoj dodeli predsednik opštine i članovi opštinskog Veća uručili poklon kolica.

Kolica opština

Pored dodele poklon kolica, predsednik je podsetio roditelje da mogu da konkurišu i na Javni poziv za dodelu besplatnih autosedišta. On je dodao da je neophodno da se pre konkurisanja na poziv raspitaju koji su uslovi kako bi ostvarili pravo na ovu mogućnost i svoju decu bezbedno prevozili u automobilima.

Bojan Stević
Bojan Stević

Tokom prethodne godine GO Lazarevac dodelila je preko 550 kolica sa nosiljkom i skoro isti broj autosedišta a ova praksa biće nastavljena i u narednom periodu.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *