BeogradLazarevacVesti

Opštinsko takmičenje u šahu okupilo oko 90 takmičara

Opštinsko prvenstvo osnovnih škola sa teritorije opštine Lazarevac u šahu održano je četvrtu godinu zaredom u područnom odeljenju Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću. Organizator takmičenja je Šahovski klub Kolubara a učešće na prvenstvu uzelo je oko 90 takmičara od prvog do osmog razreda. Najbolji sa prvenstva plasiraće se na Gradsko takmičenje koje će biti održano u Beogradu.

Opštinsko takmičenje u šahu

U organizaciji Šahovskog kluba Kolubara održano je Opštinsko prvenstvo osnovnih škola sa teritorije opštine Lazarevac u šahu. Učešće na prvenstvu uzelo je oko 90 takmičara a ove godine takmičari su bili podeljeni u kategorije po razredima.  Slađana Nedeljković, direktorka Šahovskog kluba Kolubara kaže da su zadovoljni brojem učesnika i da su sve škole odazvale pozivu kluba.

Igralo se sedam kola, tempo igre je 15 minuta po igraču a prva tri mesta idu direktno na gradsko takmičenje koje će biti održano u Beogradu. Domaćin opštinskog takmičenja u šahu već četvrtu godinu je područno odeljenje Osnovne škole „Vojislav Voka Savić“ u Šopiću.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA