BeogradLazarevacVesti

Organizovan prijem za goste iz Makedonije

Predsednik opštine i predsednik skupštine GO Lazarevac Bojan Stević i Bojan Sinđelić, ugostili su delegaciju opštine Valandovo iz Severne Makedonije, sa kojima naša opština ima saradnju još od 1977. godine. Ove opštine obnovile su sporazum o saradnji a veliku podršku i pomoć opština Valandovo pružila je našim sugrađanima tokom poplava 2014. godine. Predsednik opštine Bojan Stević i gradonačelnik Valandova Pero Kostadinov razmenili su prigodne poklone i najavili nastavak saradnje i dugogodišnjeg prijateljstva.

Povodom obeležavanja 135 godina od postojanja GO Lazarevac, predsednik opštine Bojan Stević ugostio je delegaciju opštine Valandovo sa kojima već 46 godina naša opština neguje prijateljstvo i saradnju. Predsednik Stević zahvalio se gostima na poseti i zahvalio se gradonačelniku Valandova na nesebičnoj pomoći koju su pružili našem narodu tokom majskih poplava 2014. godine.

Gradonačelnik Valandova Pero Kostadinov zahvalio se predstavnicima opštine na gostoprimstvu i napomenuo da Valandovo želi da još intezivnije sarađuje sa opštinom Lazarevac.

Predstavnici dve opštine razmenili su i prigodne poklone i poželeli da se prijateljstvo neguje još dugo godina i da se saradnja ostvari u svim, društvenim i privrednim aspektima.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA