BeogradLazarevacSportVesti

ORK Lazarevac : RK Mladenovac u četvrtak igraju 10. kolo prve rukometne lige Beograd

ORK Lazarevac u četvrtak dočekuje RK Mladenovac u SRC „Kolubara“ u okviru 10. kola prve rukometne lige Beograd. Utakmica se igra od 19:45 časova a obe ekipe trenutno se nalaze na četvrtom mestu Prve rukometne lige Beograd. Uprava kluba pozvala je sugrađane da podršku prvom muškom timu pruže sa tribina a svu zaintersovanu decu da se priključe klubu i oprobaju u ovom sportu.

U četvrtak, 14. marta, ORK Lazarevac se sprema da dočeka RK Mladenovac u okviru 10. kola prve rukometne lige Beograd, koji će se odigrati u SRC „Kolubara“. Početak utakmice zakazan je za 19:45, a dva tima, koja dele četvrtu poziciju Prve rukometne lige Beograd, suočiće se u borbi za bodove. ORK Lazarevac poziva sugrađane da se pridruže i pruže podršku prvom muškom timu sa tribina.

Uprava kluba poziva svu zainteresovanu decu da se pridruže klubu i oprobaju u čarima ovog dinamičnog sporta.

Rukomet je više od igre – to je prilika za razvoj veština, timskog duha i prijateljstva. ORK Lazarevac otvorenih vrata dočekuje sve mlade talente koji žele da se pridruže našoj rukometnoj porodici a sve informacije mogu dobiti na brojeve telefona 062/ 208-456 i 064/63-69-812, ili na instagram stranici orklazarevac.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA