BeogradLazarevacVesti

OŠ „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima upisala 121 generaciju prvaka

OŠ „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima upisala je 121 generaciju prvaka a njih 50 po prvi put selo je danas u školske klupe. Za njih su učenici četvrtog razreda sa svojim učiteljicama pripremili bogat i sadržajan program i poželeli im dobrodošlicu u novo poglavlje života. Ove godine ukupno 386 učenika upisano je u ovu obrazovnu ustanovu, kaže direktor škole Dragan Lukić.

Prijem za prvake u Velikim Crljenima

U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ u Velikim Crljenima upisano je 50 prvaka, a stariji đaci iz četvrtog razreda pripremili su bogat program dobrodošlice za njih. U ovoj školi broj učenika se nije menjao jer je isti broj osmaka izašao iz škole, kaže direktor škole Dragan Lukič i dodaje da ovu obrazovnu ustanovu pohađa ukupno 386 učenika od prvog do osmog razreda.

Lukić je napomenuo da će i ova škola ispoštovati preporuku Ministarstva prosvete i da će prve dve nedelje nastava biti posvećana razgovoru i pravljenu planova za dalji rad.

Dragan Lukić
Dragan Lukić

Ovo novo poglavlje u životima prvaka označeno je posebnim događajem, gde su stariji učenici srdačno dočekali najmlađe članove školske zajednice.

Priredba za prvake

Nastavnici i učitelji su zajedno sa četvrtacima organizovali priredbu  kako bi prvacima olakšali prilagođavanje školskom okruženju i pomogli im da se što brže uklope. Ova inicijativa pokazuje podršku i zajedništvo učenika u OŠ „Sveti Sava“ i obećava svetlu budućnost za nove đake koji su po prvi put seli u đačke klupe.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA