BeogradLazarevacSportVesti

Boks klub Grejtest proslavio sedmi rođendan promocijom Olimpijske škole

Boks klub „Grejtest“ proslavio je svoj sedmi rođendan promocijom Olimpijske škole u glavnoj lazarevačkoj ulici. Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević prisustvovao je promociji u okviru koje su se igrali mečevi u mlađim selekcijama a manifestacija je privukla i veliki broj zaljubljenika u sport. Ovim događajem je klub potvrdio svoju posvećenost sportskom razvoju i izazovima koji dolaze u budućnosti.

Promocija boksa

Boks klub „Grejtest“, koji je osnovan pre sedam godina, nastoji da promoviše sportske vrednosti i podrži razvoj mladih talenata u lokalnoj zajednici. Olimpijska škola je jedan od ključnih projekata kluba i ima za cilj obučavanje mladih sportista u ovoj disciplini i pruža priliku da u svom rodnom gradu predstavi talentovane i uspešne sportiste koji u boksu postižu zapažene rezultate, kaže Nemanja Stolić, bokser i osnivač kluba.

Sedmi rođendan kluba Grejtest

Mlađe selekcije članova kluba su odigrale uzbudljive mečeve, priredivši publici pravi sportski spektakl. Predsednik opštine je izrazio svoju podršku razvoju sporta u lokalnoj zajednici i istakao značaj sportskih klubova kao mesta gde se oblikuju budući šampioni. Takođe je pohvalio rad Boks kluba „Grejtest“ u promociji sportskih vrednosti i podršci mladim talentima i napomenuo da će ovaj klub uvek imati podršku opštine.

Podršku svojim sportskim prijateljima pružili su i klubovi iz Valjeva, Kragujevca i Beograda.

Grejtest porodicu čini 2000 članova a za ovih sedam godina iznedrili su reprezentativce Srbije u svim uzrasnim kategorijama, osvajači su medalja na međunarodnim takmičenjima i imaju čak 12 prvaka države. Boks klub „Grejtest“ nastavlja da raste i razvija se, te se radujemo novim dostignućima i uspesima koje će doneti u narednim godinama.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA