BeogradLazarevacVesti

Osnovna škola „Dule Karaklajić“ svečanom akademijom obeležila 56 godina postojanja

Osnovna škola ’’Dule Karaklajić’’ svečanom akademijom obeležila je 56 godina postojanja i rada. Nastavnici i njihovi učenici pripremili su program za Dane škole a direktor ove obrazovne ustanove Miroslav Davidović poželeo im je da škola i dalje bude jedna od najbrojnijih ustanova i da postiže zapažene rezultate kao i do sada. Trenutno ovu školu pohađa 1230 učenika a poverenje roditelja opravdano je i time što je ove godine upisano najviše prvaka na teritoriji naše opštine. Obeležavanju Dana škole prisustvovao je i predsednik GO Lazarevac Bojan Stević.

Dan škole Dule Karaklajić

Osnovna škola „Dule Karaklajić“ počela je sa radom 1966. godine. Punih 56 godina radi u misiji širenja obrazovanja, nudeći svojim učenicima i dodatne programe, kako bi ih motivisali da razvijaju svoje talente, kaže direktor škole Miroslav Davidović. U skladu sa vremenom u kojem živimo trudimo se da  ispratimo i nove tehničke i tehnološke promene pa deci nudimo i dodatne sadržaje u skladu sa tim, kaže direktor.

Miroslav Davidović
Miroslav Davidović

Ovu obrazovnu ustanovu trenutno pohađa 1230 učenika. Trudimo se da deci dodatnim sadržajima upotpunimo boravak u školi i da ih zainteresujemo da se bave i drugim aktivnostima, dodaje Davidović. Drago mi je što smo uspeli da opravdamo poverenje roditelja i što je iz godine u godinu sve veći broj upisanih učenika u našoj školi.

Priredba učenika Dulove škole

Brojna priznanja, nagrade sa takmičenja, projekti koji su realizovani zahvaljujući posvećenim prosvetnim radnicima, pokazatelj su da ova škola svojim učenicima zaista nudi program koji ima omogućava da prošire svoja znanja i afinitete.

image_pdfKreiraj PDF dokument

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

error: SADRŽAJ JE ZAŠTIĆEN AUTORSKIM PRAVIMA